imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 Series

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527

Создадете оптимална средина за печатење во вашата канцеларија со повеќефункционалните уреди за брзо црно-бело печатење во A4-формат што се лесни за одржување.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Зголемете ја продуктивноста

Автоматизираните работни процеси ја зголемуваат ефикасноста со интуитивно скенирање, складирање и пребарување заради дигитизација на документите.

Иновативно скенирање

Уникатното стакло што е отпорно на дамки и дигиталната корекција на закосувањето ги зголемуваат продуктивноста и квалитетот на скенирањето.

Едноставно одржување

Заштедете време и пари и самите заменете го
сè-во-едно картриџот со тонер.

Безбедност од типот 360°

Повеќеслојна заштита за вашите документи, уреди и мрежи со шифрирање податоци и проверка на идентитет на корисници.

imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 Series

uniFLOW Online Express

Софтвер основан врз Cloud што управува со уредите централно, го подобрува квалитетот на печатење и ја зголемува безбедноста.

Одржлива канцеларија

Тивкото печатење и скенирање овозможуваат минимални пречки во продуктивните канцеларии или работни простории за време на користењето.

Дизајн што нуди разновидни опции

Уредите со A4-големина можат да се постават и на работна маса - совршено за помали канцеларии со ограничен слободен простор.

imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 Series

Спецификации за производот

До 71 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

190 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527

Брзи, ефикасни и повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A4-формат со едноставно одржување на тонерот


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии, разновидните опции и дизајнот што заштедува простор на серијата imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527.

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Technical & Configuration Datasheet

Зголемете ја продуктивноста во канцеларијата со повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 наменети за црно-бело печатење во A4-формат со голема брзина.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја палетата

Enabling digital transformation

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.

Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security Assured

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

uniFLOW Online

Погледнете како паметен повеќефункционален печатач може да ви обезбеди нови деловни можности.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ