Image_Hero

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 8700

Подобрете ги можностите за завршна обработка и скенирање со моќни и сигурни повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Паметните технологии нудат најдобра заштита за уредите.

Професионална завршна обработка

Создавајте неверојатно квалитетни апликации со сеопфатната палета на решенија за завршна обработка наменети за сите опкружувања за печатење.

Најсовремено скенирање

Нов механизам за снабдување со хартија и стакло отпорно на дамки, достапни единствено во Canon, што овозможуваат скенирање со голема брзина и прецизност.

Соработка со Cloud

Добијте пристап до документите каде и да сте, во формати што се лесни за ракување и со напредни опции за поврзување со Cloud.

story 1

Поедноставете го управувањето со печатењето

Управувајте со поставките за печатење и анализирајте го користењето на уредите централно со помош на uniFLOW Online Express, што се испорачува како стандардна опција.

Автоматизација на работниот процес

Ефикасно дигитализирање на документите со интуитивни и автоматизирани работни процеси за скенирање, складирање и пребарување.

Гарантирана безбедност

Вашите документи, уреди и мрежа ќе бидат заштитени со безбедност од типот 360°, за максимална безгрижност.

story 1

Спецификации за производот

До 105 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

270 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

Погледнете ги сите спецификации

DX 8700 Series

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 8700

Сигурни повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат со напредни функции за завршна обработка.


Make It – ново виртуелно доживување од Canon

Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

Регистрирајте се веднаш

Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии и црно-белите апликации кај серијата imageRUNNER ADVANCE DX 8700.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX 8700.

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Benefits Datasheet

Подобрете ги можностите за завршна обработка и скенирање на вашата компанија со многубројните апликации што ги нудат повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX 8700.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палета

Enabling digital transformation

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

[MASTER] A IMAGE

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

[MASTER] A IMAGE

Дознајте како можете да го подобрите деловното работење со паметен повеќефункционален печатач.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ