imageRUNNER ADVANCE DX C477 Series

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C477

Паметни повеќефункционални печатачи во боја за A4-формати со зголемена брзина на печатење и намалено одржување заради поголема деловна продуктивност.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Скенирање со голема прецизност

Најсовремените иновации, како што се стаклото отпорно на дамки и дигиталната корекција на закосувањето, овозможуваат прецизно и брзо скенирање без појава на ленти.

Паметна безбедност

Повеќеслојна заштита за вашите документи, уреди и мрежи со шифрирање податоци и проверка на идентитет на корисници.

Придружник за на работна маса

Компактниот A4-дизајн заштедува простор на работната маса наместо да зафаќа драгоцен простор на подот во помалите канцеларии.

imageRUNNER ADVANCE DX C477 Series

Едноставно одржување

Сè-во-едно картриџите со тонер можат да се заменат лесно, без потреба да повикувате сервисер, поради што се намалуваат трошоците за одржување и времето на неактивност.

Соработувајте во Cloud

Поврзувањето со Cloud овозможува пристап до документите независно каде се наоѓате, а форматите за повеќекратна употреба овозможуваат поедноставна обработка.

Одржлива канцеларија

Тивкото функционирање и малата потрошувачка на енергија не создаваат пречки во канцелариското опкружување и ја подобруваат одржливоста.

imageRUNNER ADVANCE DX C477 Series

Спецификации за производот

До 47 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

190 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C477

Брзи и продуктивни повеќефункционални уреди за A4-формати во боја со паметни технологии и дизајн што заштедува простор.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии, разновидните опции и дизајнот што заштедува простор на серијата imageRUNNER ADVANCE DX C477.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX C477.

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Technical & Configuration Datasheet

Забрзајте ја деловната продуктивност со паметните технологии на повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX C477.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја палетата

Enabling digital transformation

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.

Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security Assured

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

uniFLOW Online

Дознајте како можете да го подобрите деловното работење со паметен повеќефункционален печатач за A4-формати.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ