Canon Camera

Повеќефункционални печатачи

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C478

Брзи и продуктивни повеќефункционални уреди за печатење A4-формати во боја со интегриран софтвер којшто е заснован на Cloud и паметни технологии коишто ви гарантираат безбедна соработка од секоја локација.

 • 47 слики/мин. (A4)

  Брзина на печатење

 • 190 слики/мин. (A4)

  Брзина на скенирање

 • TPM 2.0

  Подобра технологија на шифрирање којашто ги штити критичните податоци и се испорачува како стандардна опција

 • 10,1 инчи

  Дигитален екран на допир во боја

 • Сè-во-едно картриџ

  Едноставно одржување и замена

 • Задоволете ги потребите за мобилност, едноставност и поврзаност на современата канцеларија

  Започнете да ја градите вашата дигитална трансформација со помош на повеќефункционалниот печатач којшто ќе ви ги отвори вратите кон дигитизација на документите и дигиталните работни процеси. Хардверот и софтверот совршено се надополнуваат за да ви овозможат безбедна соработка без разлика на локацијата, во секое време и од секој уред.

  Оптимална продуктивност

  Паметните технологии ја зголемуваат продуктивноста преку забрзување на печатењето и дигитизација на документите и ги поедноставуваат работните процеси, со што се зголемува ефикасноста и се подобрува корисничкото искуство.

  Одлична безбедност

  Складирањето на шифрирани податоци на SSD, како и резервните копии на TPM 2.0 и Cloud овозможуваат сеопфатна безбедност од типот 360°, а софтверот McAfee Embedded Control ја минимизира слабоста на уредот од надворешни напади.

  Едноставно одржување

  Уредот лесно е лесен за одржување благодарение на предвидливиот работен век на потрошните материјали, пакетот видеозаписи за корисничко одржување, како и сè-во-едно картриџите со тонер коишто брзо и лесно се заменуваат.

  Напредни опции за поврзување со Cloud

  Софтверот uniFLOW Online Express заснован на Cloud се испорачува со производот и овозможува безбедна соработка и пристап до формати на документи за повеќекратна употреба независно од локацијата, во секое време и од секој уред.

  Дизајн што заштедува простор

  Поради практичните димензии, компактниот уред за печатење А4-формати може да се постави на работната маса наместо да ви зазема простор на подот, со што дискретно ќе се вклопи во секоја работна средина.

  Еколошко ракување

  Задоволете ги зголемените потреби за одржливост на хибридниот работен простор благодарение на тивкото функционирање на уредот што овозможува непречено канцелариско работење и намалете ги трошоците како резултат на помалата потрошувачка на енергија.

  Палета на серијата

  Создадете ја оптималната средина за печатење во вашиот хибриден работен простор благодарение на големата продуктивност и напредна безбедност што ја нудат повеќефункционалните уреди за печатење A4-формати.

  Преземете содржина

  Дознајте зошто imageRUNNER ADVANCE DX C478 од Canon е идеалниот партнер во вашата дигитална трансформација.

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?

  Дознајте како иновативната технологија и паметниот софтвер ќе ви помогнат да ја подготвите вашата компанија за иднината.

  Производи од серијата

  Паметни повеќефункционални уреди за печатење A4-формати во боја со одржлив и компактен дизајн предвидени за зголемување на продуктивноста во хибридното работно опкружување.

  Функција

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX C478i

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX C478iZ

  Брзина на печатење

  Брзина на печатење од 47 стр./мин. (A4-формат)

  Брзина на печатење од 47 стр./мин. (A4-формат)

  Брзина на скенирање

  Брзина на скенирање (2-страно) од 190 слики/мин. (A4-формат)

  Брзина на скенирање (2-страно) од 190 слики/мин. (A4-формат)

  Софтвер

  uniFLOW Online Express

  uniFLOW Online Express

  Безбедност

  Шифриран SSD-диск
  TPM 2.0

  Шифриран SSD-диск
  TPM 2.0

  Потрошни материјали

  Сè-во-едно картриџ со тонер

  Сè-во-едно картриџ со тонер

  Опции за завршна обработка

  Захефтување: 30 листови (60 до 90 gsm), офсет

  Награди

  Слични производи и решенија

  Разгледајте ја обемната палета imageRUNNER ADVANCE DX за да дознаете повеќе за уредите и технологиите на Canon што континуирано еволуираат и се дизајнирани да ја подготват вашата компанија за иднината.

  Истражете повеќе

  Започнете дигитална трансформација

  Иднината на деловното работење е дигитална. Дознајте за новата генерација на паметни уреди со опции за поврзување, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, што ќе ви овозможат да го еволуирате и подобрите вашето деловно работење: imageRUNNER ADVANCE DX од Canon.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Гарантирана безбедност

  Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?