imageRUNNER ADVANCE DX C5700 Series

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C5700

Зголемете ја продуктивноста и безбедноста на документите со паметни и повеќефункционални уреди за печатење A3-формати во боја што се дизајнирани за продуктивни канцеларии.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Висококвалитетно скенирање

Новиот механизам за снабдување со хартија од Canon и уникатното стакло отпорно на дамки гарантираат брзо и прецизно скенирање.

Соработка со Cloud

Пристапувајте до документите од секоја локација со обемните опции за поврзување со Cloud, а добијте и формати за повеќекратна употреба што го олеснуваат ракувањето.

Поедноставно управување со печатењето

Управувајте со поставките за печатење и анализирајте го користењето на уредите централно со помош на uniFLOW Online Express, што се испорачува како стандардна опција.

Story1

Автоматизација на работниот процес

Дигитизирајте ги документите на ефикасен начин со интуитивните и автоматизирани работни процеси за скенирање, складирање и пребарување.

Гарантирана безбедност

Документите, уредите и мрежите ќе бидат заштитени со безбедност од типот 360°, за гарантирана безгрижност.

Одржливо производство

Тивкото функционирање, намалувањето на отпадот што се создава при печатење и скенирање и заштедата на енергија овозможуваат одржливо производство.

Story2

Спецификации за производот

До 60 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

270 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C5700

Сигурни повеќефункционални уреди за A3-формати во боја што се дизајнирани да ги задоволат потребите на динамичките канцеларии.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии и софтвер кај серијата imageRUNNER ADVANCE DX C5700.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX C5700.

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Technical & Configuration Datasheet

Подобрете ги деловните можности на вашата канцеларија и забрзајте ја вашата трансформација со повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX C5700.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

Enabling_digital_transformation

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security Assured


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

uniFLOW Online

Дознајте како можете да го промените деловното работење со паметен повеќефункционален печатач.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ