Canon Camera

Повеќефункционални печатачи

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C5800

Управувајте и обработувајте документи побрзо и побезбедно со нашите напредни и паметни повеќефункционални уреди за A3-формати во боја.

 • Брзина на печатење од 40 - 70

  страници во минута

 • 270 ipm

  двострано скенирање

 • 10,1 инчи

  дигитален екран на допир во боја, се закосува до 90°

 • Поврзување со Cloud

  подобрување на дигиталните работни процеси со uniFLOW Online Express како стандардна опција

 • Поттикнување дигитална трансформација од срцето на вашата компанија

  Иновативните технологии поттикнуваат моќна продуктивност, така што ќе можете да работите побрзо и попаметно.

  Неверојатно брзо печатење

  Комбинацијата од новата брзина на печатење од 70 стр./мин. и големата брзина на скенирање овозможува ненадмината продуктивност, независно од каде работите.

  Подобрено управување со медиуми

  Зголемената поддршка за хартија вклучува мали димензии на хартија, вклучувајќи A5, додека подобрените опции за завршна обработка го зголемуваат квалитетот на печатењето.

  Поголема издржливост

  Едноставното инсталирање, лесното одржување и зголемената издржливост овозможуваат минимално време на неактивност и помали трошоци за сервисирање.

  Интуитивна обработка на документи

  Дигитизирајте ги документите на едноставен начин со беспрекорно корисничко искуство без оглед каде, кога и што обработувате.

  Контрола преку Cloud

  Поедноставете ги работните процеси за печатење и скенирање со Cloud-решение за управување со документи од паметен и интегриран софтвер uniFLOW Online Express.

  Минимален шум

  Тивкото функционирање ја подобрува одржливоста и овозможува интеграција на уредот на различни работни места без нарушување на продуктивноста.

  Безбедност од типот 360°

  Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Брзи и сигурни повеќефункционални уреди за печатење A3-формати во боја што ќе ја поддржат дигиталната трансформација.

  Преземете содржина

  Водич за серијата imageRUNNER ADVANCE DX C5800 од Canon

  Преземете го водичот

  Спецификации

  • До 70 стр./мин. (A4)

   Брзина на печатење

  • 270 слики/мин. (A4)

   Брзина на скенирање

  • 6 секунди или помалку

   Потребно време до излегување на првата копија

  • uniFLOW Online Express

   Инсталиран како стандардна опција1

  Notification Imagee

  Опции за завршна обработка

 • Обраб. на брошури

  Единица за завршна обработка со 2 фаха и вкупен излезен капацитет од 3.250 листови. Го нуди следното:
  захефтување во агол и двојно захефтување до 50 листови истовремено; опции за завршна обработка со средишно спојување за брошури до 20 листови; еко захефтување до 10 листови (A4).

 • Единица за завршна обработка со захефтување

  Надворешна единица за завршна обработка со 2 фаха и вкупен излезен капацитет од 3.250 листови. Го нуди следното: захефтување во агол и двојно захефтување до 50 листови истовремено; еко захефтување до 10 листови (A4).

 • Слични производи и решенија

  Потребно ви е нешто дополнително?

  Комбинирајте ја канцелариската функционалност со професионален квалитет за дополнително проширување на можностите за печатење со серијата imagePRESS C170

  Истражете повеќе

  Започнете дигитална трансформација

  Иднината на деловното работење е дигитална. Дознајте за новата генерација на паметни уреди со опции за поврзување, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, што ќе ви овозможат да го еволуирате и подобрите вашето деловно работење: imageRUNNER ADVANCE DX од Canon.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Гарантирана безбедност

  Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

  Canon Camera

  uniFLOW Online

  Без разлика од каде работат вашите вработени, користете ја услугата Cloud, со единствено интегрирано решение, што се нуди како додаток за софтверот. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете поинтелигентно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Откријте како паметен повеќефункционален печатач може да ја поттикне вашата деловна трансформација.

  1. потребно е активирање