Canon Camera
Ново

Сè-во-едно канцелариски печатачи во боја

Серија imageRUNNER C1530

Надополнете ја вашата опрема со брз, компактен и повеќефункционален печатач што ја поедноставува дигитизацијата на документите со интуитивно корисничко доживување.

 • 33-38 стр./мин.

  Брзина на печатење

 • 7 инчи/17,8 cm

  WVGA-екран на допир во боја

 • 150 слики/мин.

  Брзина на скенирање

 • Заштита со McAfee

  Вградена заштита

 • Најсовремена технологија за модерна и хибридна канцеларија

  Извршете дигитална трансформација на вашето деловно работење со уреди што нудат зголемена продуктивност, соработка и безбедност и што можат беспрекорно да се вклопат во сите работни опкружувања.

  Приспособено корисничко доживување

  Забрзајте го извршувањето на секојдневните задачи со приспособување на контролите за еден допир на големиот екран на допир во боја и со искористување на интегрираните работни процеси.

  Брза дигитизација на документи

  Зголемете ја продуктивноста со автоматизирано скенирање, складирање и пребарување работни процеси, печатење и скенирање со голема брзина и голем капацитет за хартија што е соодветен за задачи со голем обем.

  Моќта што ја нуди Cloud

  Намалете ги трошоците и поедноставете го управувањето со печатењето користејќи ги функциите за интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи што ги нудат решенијата uniFLOW за Cloud.

  Напредна безбедност

  Добијте безгрижност за вашиот уред и вашите податоци со вградената заштита McAfee и поддршката за SIEM што нудат откривање закани во реално време и одговор на безбедносните инциденти.

  Централно управување со уредите

  Управувајте со повеќе печатачи во мрежата на едноставен начин за да добиете максимално време на активна работа со помош на опциите за поврзување со uniFLOW и далечинска дијагностика со e-Maintenance.

  Поддршка за одржливост

  Минимизирајте ја непотребната потрошувачка, како и работните трошоци, преку автоматизирани процеси што не опфаќаат хартија и поставки за печатење на ниво на уредот, со мала потрошувачка на енергија.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за начинот на кој серијата imageRUNNER C1530 од Canon може да ја забрза вашата дигитална трансформација.

  Функција

  Canon Camera

  imageRUNNER C1538iF

  Canon Camera

  imageRUNNER C1533iF

  Брзина на печатење

  38 стр./мин.

  33 стр./мин.

  Брзина на скенирање

  До 150 слики/мин.

  До 150 слики/мин.

  Врвно корисничко доживување

  WVGA-екран на допир во боја од 7 инчи/17,8 cm

  WVGA-екран на допир во боја од 7 инчи/17,8 cm

  Поврзување

  Wi-Fi, две жични мрежи, софтверски решенија uniFLOW за Cloud

  Wi-Fi, две жични мрежи, софтверски решенија uniFLOW за Cloud

  Безбедност

  Вградена заштита McAfee

  Вградена заштита McAfee

  Слични производи и решенија

  Истражете повеќе

  Canon Camera

  uniFLOW Online

  Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

  Овозможете флексибилно работење со високо ниво на соработка со серијата imageRUNNER C1530 на Canon