iR3025i

Canon imageRUNNER C3025i

Сè-во-едно уред во боја за A3 формати што е совршен за сите канцеларии, лесно се користи и е идеален за намалување на административните трошоци поврзани со печатењето.

Побарајте информации

Висококвалитетен Сè-во-едно уред во боја за A3 формати наменет за динамични канцеларии

Сигурен повеќефункционален уред во боја за A3 формати што им нуди огромна вредност на канцелариите преку голема продуктивност и квалитетно печатење - целосен екосистем за работни процеси со документи.

Погледни целосни спецификации

Лист со податоци (PDF)

iR3025i

Погледни ги сите функции

Спецификации

Печатење, копирање, скенирање во боја, испраќање и изборна функција за факс

Брзо печатење на A3 формати во боја и црно-бело со брзина од 25 стр./мин.

Поддршка за практично печатење и скенирање преку мобилен уред

LCD екран на допир во боја од 12,7 cm (5”) што е практичен за користење

Капацитет од 2.300 листови

3-во-1 завршна обработка: захефтување, захефтување на барање и еко захефтување

RADF скенирање и копирање

Одржување преку функции за далечинско управување

Погледни целосни спецификации

iR3025i

Слични производи