Canon imageRUNNER C3125i

Canon imageRUNNER C3125i

Висококвалитетен повеќефункционален печатач за A3-формати во боја што нуди голема вредност, ефикасност и практично користење

Побарајте информации

Сеопфатно решение за документи што нуди разновидни опции за сите ваши деловни потреби

Забрзајте ги вашите работни процеси со приспособени опции

Приспособени работни процеси

Решенија со еден допир и копчиња со приспособени функции за оптимизирана продуктивност и контрола на секојдневните задачи

Поврзување со мобилни уреди

Поддржува брзо работење преку преносливи уреди поврзани преку напредни безжични врски

Намалени трошоци

Заштедете време и пари со централизирани решенија за управување со корисниците и далечинско одржување

Гарантирана сигурност

Проверка на идентитетот на уредот и шифрирање на документите за побезбеден пренос на податоци

Многубројни разновидни опции

Компактен сè-во-едно уред што е едноставен за ракување и поддржува голем избор на медиуми

Контрола преку Cloud

Вратете ја вашата инвестиција со uniFLOW Online Express, нашето решение за управување со печатењето основано на Cloud.

Главни спецификации

Интуитивен екран

Голем интерфејс на допир од 5”/12,7 cm во боја

Преносливи работни процеси

Рачно поврзување, поврзување преку QR-код и NFC

Голема брзина на обработка

Ефикасно и брзо двострано печатење и скенирање во боја

Голем избор на медиуми за печатење

Печатете врз хартија со тежина до 300 gsm

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER C3125i

imageRUNNER C3125i од Canon

Решение што е едноставно за користење и ефикасно во однос на трошоците, наменето за сите ваши потреби за обработка на документи.

Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Откријте ги придобивките што ќе ви ги понуди imageRUNNER C3125i од Canon за вашето деловно работење.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за imageRUNNER C3125i од Canon

Преземете брошура

Дознајте како imageRUNNER C3125i од Canon може да се вклопи совршено во вашето канцелариско опкружување

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online Express

Разгледајте го уникатното и иновативното решение од Canon за управување со печатењето основано врз Cloud

Погледнете ја брошурата

Регистрирајте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data