Повеќефункционални печатачи

imageRUNNER C3226i

Спецификации

Спецификации

 • Екран на допир во боја од 7 инчи/17,8 cm

  Практично ракување

 • Поставување временска линија

  Ги зачувува претходно извршените задачи за ракување со еден допир

 • Поддршка за видови на медиуми

  Печатење различни видови и големини на медиуми

 • uniFLOW Online Express

  Решение за управување со печатењето засновано на Cloud

 • Помош за полнење

  Автоматско именување датотеки, подредување и создавање структура на папки

 • Безбедност на документите, уредите и мрежите

  Со McAfee Protected, TLS1.3 и поддршка за SIEM

 • Едноставно одржување

  Алатки за далечинска дијагностика и автоматско ажурирање на фирмверот

 • Опции за завршна обработка

  Вклучува еко захефтување, захефтување и правење дупки

Детални спецификации

Главен уред

Спецификации за печатење

Спецификации за копирање

Спецификации за скенирање

Спецификации за испраќање

Спецификации за факс

Спецификации за складирање

Спецификации за безбедноста

Услови во опкружувањето

Софтвер и управување со печатачот

Потрошни материјали

Опции за залиха на хартија

Излезни опции

Хардверски додатоци

Опции за контролерите и системот

Други опции