iPF770 MFP L36e

imagePROGRAF iPF770 MFP L36e

Овој лесен повеќефункционален печатач нуди спој од достапност, практичност и разновидни опции и претставува практично решение за големи формати што може лесно да се користи.

Побарајте информации

Едноставен печатач за големи формати што ја зголемува продуктивноста

Овој повеќефункционален печатач од основна класа е создаден за мали деловни опкружувања и нуди комбинација од лесно ракување и флексибилни опции за конфигурирање. Тој се одликува со практичен екран на допир и големина од 36 инчи, лесно се поставува и нуди импресивен квалитет на слика.

Погледни целосни спецификации

Преземете брошура (PDF)

iPF770 MFP L36e

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Технологија за скенирање

Еден сензор

Оптичка резолуција

600 dpi

Ширина на скенирање

36 инчи

Максимална брзина на скенирање

3 ips

Прецизност на скенирање

0,2% +/- 1 пиксел

Лесно користење

Екран на допир од 3”

Погледнете ги сите спецификации

iPF770 MFP L36e