imageRUNNER ADVANCE C256/C356 II series

Серија imageRUNNER ADVANCE C256/C356 II од Canon

Повеќефункционални уреди во боја за A4 формат со Cloud Management што се идеални за динамични канцеларии со вредни работници на кои им се потребни поврзување, брзина, сигурност и квалитетно печатење.

Побарајте информации

Моќ од компактен извор

Брзината, карактеристиките и флексибилното поврзување, вклучувајќи го и Cloud Management, се стандардни кај оваа палета на повеќефункционални уреди во боја за A4 формат, па затоа се идеални за модерните работни опкружувања на кои им е потребно сеопфатно управување со документи и опции за завршна обработка.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

imageRUNNER ADVANCE C256i II* од Canon

Разновиден повеќефункционален A4 печатач во боја со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Идеален за динамични канцеларии кои бараат компактно решение.

Спецификации

Speed

25 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Гарантирана сигурност

Заштитете ги документите

Connectivity

Преносливост

Поврзување со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV C256i

imageRUNNER ADVANCE C356i II* од Canon

Брз повеќефункционален уред во боја за A4 со големи карактеристики – идеален за динамични канцеларии. Искористете ги големиот екран на допир во боја, брзото скенирање и флексибилното поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE.

Спецификации

Speed

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Гарантирана сигурност

Заштитете ги документите

Connectivity

Преносливост

Поврзување со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV C356i

imageRUNNER ADVANCE C356P II* од Canon

Брз A4 печатач во боја што ќе го ценат динамичните работни места, со голем екран на допир во боја и флексибилно поврзување, а сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE.

Спецификации

Speed

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

icon

Ефикасно

Печатење и зачувување

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Гарантирана сигурност

Заштитете ги документите

Connectivity

Преносливост

Поврзување со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV_C356P

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за избирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.