Large Format Photo Printer

Печатачи за фотографии со голем формат

Специјални печатачи за фотографии со голем формат и опција за сечење што печатат неверојатни фотографии и фина уметност.

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ

Неверојатен квалитет, максимална продуктивност

Печатачите за фотографии со голем формат од Canon се идеални за денешното извонредно производство и идните галериски експонати.

Photography and fine art printer

Печатачи за фотографии и фина уметност

Печатете неверојатни материјали со големина од 17" (A2) до 60", со живописни и прецизни бои.

Погледнете ја палетата

Photography and fine art printer
Flatbed printer

Печатачи со рамно лежиште

Разновидни опции за печатење со табели со стандардни или големи димензии и опција за бело мастило и/или лак.

Погледнете ја палетата

Flatbed printer
Flatbed cutter

Уреди за сечење со рамно лежиште

Автоматизирани системи за сечење со исклучителен квалитет.

Погледнете ја палетата

Flatbed cutter

Претставување на апликации за печатачите со рамно лежиште

Дознајте какви неверојатни апликации може да печатите со печатачот со рамно лежиште Océ Arizona

Flatbed Printer Application Showcas

Најдобар квалитет од почетокот до крајот на процесот за печатење

Беспрекорни печатачи за големи формати со 12 бои и најголема палета на бои за печатење извонредни фотографии и фина уметност

Ultimate quality from input to outpu

Живописни бои без компромиси

Беспрекорни и прекрасни резултати – LUCIA PRO мастила во 12 бои за најбогати и најизразени бои

Vivid quality without compromis

Поврзан софтвер

Зголемете ја продуктивноста и исполнете ги најкратките рокови со нашиот софтвер кој е водечки во индустријата.

Алтернативни производи

Не го пронајдовте тоа што го баравте? Ние ви нудиме печатачи што ќе го подобрат вашето деловно работење, независно од вашите потреби.

Related Services

Слични услуги

Без разлика какви се вашите деловни предизвици, ние ви нудиме решенија и услуги што ќе ви помогнат да ги надминете