Large Format Printers

Печатачи за големи формати

Целосна палета на печатачи за големи формати за неверојатна графика за изложби и висококвалитетни CAD/GIS апликации.

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ

Ненадминат квалитет и продуктивност

Извршувајте ги сите обемни задачи за документи во боја или црно-бело без напор со нашите решенија за широки формати со исклучителен квалитет.

CAD & GIS

CAD и GIS

Уживајте во врвна флексибилност и прецизност при печатењето со нашите плотери за CAD/GIS што се достапни за големини од 24" (A1) до 44" (B0)

Погледнете ја палетата

CAD & GIS
Photography and fine art

Фотографии и фина уметност

Специјални печатачи за големи формати од 17" (A2) до 60", за извонредно печатење со живописни и прецизни бои.

Погледнете ја палетата

Photography and fine art
Signage and POS

Знаци и POS

Печатачи за широки формати за важни кампањи со постери, знаци со прекрасен изглед или графика за изложби која остава неверојатен впечаток.

Погледнете ја палетата

Signage and POS
Proofing

Пробни отпечатоци

Брзо и прецизно пробно печатење за приказни, пакувања, постери, брошури, директна пошта или списанија.

Погледнете ја палетата

Proofing
Speciality & Industrial

Специјални и индустриски

Печатачи за големи формати што се идеални за производствени процеси на печатење надвор од пазарот на графика за изложби.

Погледнете ја палетата

Speciality & Industrial

Поврзан софтвер

Зголемете ја продуктивноста и исполнете ги најкратките рокови со нашиот софтвер кој е водечки во индустријата.

Поврзани производи

Не го пронајдовте тоа што го баравте? Ние ви нудиме печатачи што ќе го подобрат вашето деловно работење, независно од вашите потреби.