КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧИ И УРЕДИ ЗА ФАКС

Сè-во-едно
Канцелариски печатачи во боја

Печатете, копирајте, скенирајте и испраќајте факс со нашите висококвалитетни повеќефункционални печатачи во боја

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

canon-camera

Печатете, копирајте, скенирајте и праќајте факс со голема брзина како никогаш досега, благодарение на сè-во-едно ласерскиот печатач во боја што е оптимизиран за непречено работење, независно дали сте на терен или во канцеларијата.

Дознајте повеќе

canon-camera

Од мали и средни претпријатија до внатрешни оддели за печатење, добијте широк спектар на креативни апликации и поместете ги границите со серијата imagePRESS C170.

Дознајте повеќе

canon-camera

Брз, висококвалитетен и повеќефункционален уред за обработка на A4-документи во боја што ќе ги задоволи сите ваши потреби за печатење и скенирање

Дознајте повеќе

canon-camera

Добивајте документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 85% на вкупните трошоци за користење во споредба со најдобрите 10 ласерски и инк-џет печатачи со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат.

Дознајте повеќе

canon-camera

Добивајте документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 85% на вкупните трошоци за користење во споредба со најдобрите 10 ласерски и инк-џет печатачи со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат.

Дознајте повеќе

PIXMA G6040

Печатач со резервоар за мастило што се дополнува и што нуди голем обем на печатење, квалитет и функционалност со мали трошоци по страница.

Дознајте повеќе

PIXMA G7040

Печатете максимум 18.000 страници и работете континуирано со ADF со 35 листови за висококвалитетни резултати и мали работни трошоци.

Дознајте повеќе

Поврзани производи

All-in-one printer

Сè-во-едно канцелариски црно-бели печатачи

Економично црно-бело печатење, како и копирање, скенирање и испраќање факс

Single function black & white printer

Печатачи со една функција

Уживајте во брзо и флексибилно печатење со нашите модели со една функција

Document scanner

Скенери за документи

Скенирајте и складирајте документи на брз, ефикасен и сигурен начин

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за конфигурирање за да го најдете печатачот што ќе ги задоволи вашите потреби

Дознајте повеќе за нашите брзи и ефикасни сè-во-едно канцелариски печатачи во боја

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ДЕНЕС