Канцелариски печатачи и уреди за факс

Повеќефункционални печатачи

Печатете, копирајте, скенирајте и испраќајте факс на едноставен начин со нашата обемна 
палета на печатачи

imageRUNNER ADVANCE C5500 series

Олеснете ги работните процеси со оваа интелигентна серија

Запознајте се со серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 – добијте максимална продуктивност и минимални работни трошоци

Дознајте повеќе

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за конфигурирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

Добијте поголема продуктивност со нашите
повеќефункционални печатачи

Контактирајте нé