КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧИ И УРЕДИ ЗА ФАКС

Печатачи во боја со една функција

Квалитетни печатачи во боја со една функција за мали канцеларии или работни групи

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

MAXIFY iB4150

Инк-џет печатење во боја со брзина од 15,5 слики/мин. со потрошувачка до 2.500 страници, мали работни трошоци и Wi-Fi.

Дознајте повеќе

canon-camera

Зголемете го времето на активна работа и намалете ги трошоците со практичен печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат

Дознајте повеќе

canon-camera

Ставете го во вашата торба и добијте подвижна канцеларија. Печатачот нуди извонредни опции за поврзување и квалитет, па затоа е идеален за деловно работење во движење

Дознајте повеќе

canon-camera

Искористете ги придобивките од врвните опции за поврзување и големиот капацитет за хартија сместени во компактен и достапен пакет

Дознајте повеќе

Поврзани производи

Multifunction black and white printer

Повеќефункционални печатачи во боја

Идеални доколку ви требаат функции за копирање, скенирање и испраќање факс или, пак, треба да печатите големи количини

Single function colour printer

Црно-бели печатачи со една функција

Идеални за секојдневно печатење на документи само во црно-бел формат

Document scanner

Скенери за документи

Скенирајте и складирајте документи на брз, ефикасен и сигурен начин

Дознајте повеќе за нашите канцелариски печатачи во боја со една функција

Контактирајте нé