Печатачи за широки формати

Плотери за CAD и GIS

Плотери со разновидни опции што се едноставни за користење и се соодветни за сите работни процеси со CAD и GIS

imagePROGRAG TX-series CAD plotter

Новата генерација
на плотер за CAD plotter

Задоволете ги потребите за врвни CAD апликации

со серијата imagePROGRAF TX

Дознајте повеќе

Поврзан софтвер

CAD & GIS workflow software on desktops

Софтвер за работни процеси со CAD и GIS

Оптимизирајте и управувајте со печатењето документи со голем формат од CAD и GIS, од интернет и од апликации за мобилни уреди

Print shop management software on desktops

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

Поврзани производи

Photography & fine art printer

Печатачи за фотографии и фина уметност

Идеални за печатење фотографии, уметнички слики и слично

Signage & poster printer

Печатачи за означување и постери

Сè што ви е потребно за да печатите квалитетни постери, знаци и графика за изложби

Proofing printer

Печатачи за пробно печатење

Доследен квалитет и прецизни бои какви што ви се потребни за обемно пробно печатење

Speciality & industrial printer

Специјални и индустриски

Идеални за процеси за производствено печатење што не го опфаќаат пазарот за графика за излози

Уживајте во одлична продуктивност и соработка со нашите решенија за CAD и GIS

Контактирајте со нашите експерти