КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧИ И УРЕДИ ЗА ФАКС

Со една функција
Печатачи

Квалитетно печатење како никогаш досега со нашите извонредни печатачи со една функција

Canon scanner

Компактно и флексибилно печатење во боја

Помалку одржување, поголема можност за поврзување со мобилни уреди.
Oткријте го квалитетот и ефикасноста на
серијата i-­SENSYS LBP610

Дознајте повеќе за нашите печатачи со една функција

ОБРАТЕТЕ ИМ СЕ НА НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ