Canon VarioPRINT 115

Canon varioPRINT 115

Создавајќи нов репер за еднобојното печатење, varioPRINT 115 нуди ненадмината сигурност и продуктивност.

Побарајте информации

Професионално и ефикасно решение за еднобојно печатење

Со иновативната технологија за обработка на сликата и со сигурното инженерство, varioPRINT 115 претставува сигурен и еколошки уред за деловно работење кој е лесен за користење.

Погледни целосни спецификации

Упатство за користење

Canon varioPRINT 115 Product features and benefits

Погледнете ги сите функции

Спецификации

До 117 слики во минута

Максимален обем на печатење од 1.700.000 слики месечно

Без испуштање штетни гасови во озонот и мала потрошувачка на енергија

Контролерот PRISMAsync нуди интуитивно ракување

Поддржани тежини на медиуми – 50 до 300 gsm

Флексибилни опции за завршна обработка

Вкупен капацитет на хартија од 12.000 A4

Погледнете ги сите спецификации

Canon varioPRINT 115 Product features and benefits

Награди

Слични производи