Canon VarioPRINT 130

Canon varioPRINT 130

Целосен црно-бел печатач со среден обем, изработен за деловно работење – активна работа најдобра во својата класа и одличен квалитет на сликата

Побарајте информации

Беспрекорна сигурност и исклучителен квалитет на сликата

Како црно-бел печатач кој изобилува со функции, Canon varioPRINT 130 им овозможува на корисниците да работат побрзо и попаметно благодарение на неговата цврста изработка и ефикасните брзини на печатење. Неверојатниот квалитет на сликата се комбинира со еколошкото ракување.

Погледни целосни спецификации

Упатство за користење

Canon varioPRINT 130 Product features and benefits

Погледнете ги сите функции

Спецификации

До 133 слики во минута

Максимален обем на печатење од 2.000.000 слики месечно

Без испуштање штетни гасови во озонот и мала потрошувачка на енергија

Контролерот PRISMAsync нуди интуитивно ракување

Поддржани тежини на медиуми – 50 до 300 gsm

Флексибилни опции за завршна обработка

Вкупен капацитет на хартија од 12.000 A4

Погледнете ги сите спецификации

Canon varioPRINT 130 Product features and benefits

Награди

Поврзани производи