Canon VarioPRINT 140

varioPRINT 140

Најдобриот црно-бел печатач со среден обем – со ненадмината сигурност, големи брзини на печатење и исклучителен квалитет на слика.

Побарајте информации

Make It – ново виртуелно доживување од Canon

Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

Регистрирајте се веднаш

Неспоредливо време на активна работа и исклучителна прецизност на сликата

Одново дефинирајќи го печатењето со среден обем, varioPRINT 140 нуди неверојатни сеопфатни перформанси. Со сигурноста која е водечка во својата класа, врвниот квалитет на сликата и високите брзини на печатењето, овој црно-бел печатач е наменет за деловно работење.

Погледни целосни спецификации

Упатство за користење

Canon VarioPRINT 140 Product features and benefits

Погледнете ги сите функции

Спецификации

До 143 слики во минута

Максимален обем на печатење од 2.200.000 слики месечно

Без испуштање штетни гасови во озонот и мала потрошувачка на енергија

Контролорот PRISMAsync нуди интуитивно ракување

Поддржани тежини на медиуми – 50 до 300 gsm

Флексибилни опции за завршна обработка

Вкупен капацитет на хартија од 12.000 A4

Погледнете ги сите спецификации

Canon VarioPRINT 140 Product features and benefits

Награди

Поврзани производи