ПРОИЗВОДИ

Деловни инк-џет печатачи од серија WG на Canon

Повеќефункционални печатачи за А3-формати со голема брзина и лесно одржување наменети за SMB со големи потреби

Побарајте информации

canon-wg-series-top

Брз и компактен уред што лесно се одржува

Палета на инк-џет печатачи за брзо печатење во A3-формат наменети за SMB

Неверојатно брзи резултати

Печатете со голема брзина до 80 страници во минута* и скенирајте брзо со функцијата ADF

* 300 dpi, 70 страници во минута за WG7540

Многубројни разновидни опции

Печатете, копирајте, скенирајте и праќајте факс* во A3-формат и контролирајте ги процесите преку интуитивен 5-инчен екран на допир во боја

* Факс само за WG7550F

canon-wg-series-top-print-tray

Извонредни перформанси

Дознајте како се обединуваат брзината, квалитетот и удобноста за да ви овозможат исклучителни перформанси. Оваа серија со разновидни опции е дизајнирана за печатење во A3-формат и може да ги задоволи потребите на сите мали претпријатија.

Мали потреби за одржување

Мал број на делови што може да се заменат и рамномерно снабдување со хартија за максимално време на работа и помали трошоци за одржување

И пристапот до картриџите за мастило и картриџот за одржување е многу лесен преку предниот панел

Одлично поврзување

Поврзете го преку Wi-Fi* и печатете преку Mopria (Android), Apple AirPrint (iOS) или апликацијата Canon PRINT Business за мобилни уреди

* Не важи за WG7540

canon wg series connectivity

Образование

Едноставен за користење, економичен и нуди опции за поврзување - деловен инк-џет печатач во боја за A3-формати наменет за печатење големи количини со голема брзина.

Финансии

Брз, прецизен и лесен за одржување - деловен инк-џет печатач во боја за A3-формати што нуди висококвалитетни перформанси.

Карактеристики

Компактен, продуктивен и нуди разновидни опции - деловен инк-џет печатач во боја за A3-формати што поддржува голем избор на медиуми.

Главни спецификации

Icon 01

До 80 стр./мин.*

*70 страници во минута за WG7540(скица од 300 dpi)

Icon 02

Повеќефункционалност за A3-формати

Печатење, копирање, скенирање и испраќање факс*
*Факс само за WG7550F

Icon 03

Безжично поврзување

Wi-Fi*, Mopria, Apple AirPrint, апликација Canon PRINT Business
* Не важи за WG7540

Icon 04

Долгнавеста глава FINE

Главата за печатење ги поддржува сите ширини на страници за да овозможи неверојатно големи брзини на печатење

Spec_icon_05

Двострано печатење во едно поминување

Ги скенира двете страни истовремено со брзина од 65 слики/мин.

Spec_Icon_06

Голем капацитет за хартија

Собира 2.250 листови

Spec_Icon_07

Печатење и скенирање директно преку USB

Практичен USB 2.0-приклучок

Spec_Icon_08

Дизајн што ви овозможува сами да вршите поправки

Лесно одржување - само 1 дел се заменува

Specification-Icons - Header Image

Брзи инк-џет печатачи со разновидни опции

Добијте максимално време на работа и помали трошоци со серијата WG

Потрошни материјали и додатоци

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ