Печатачи за широки формати

Печатачи за фотографии во широк формат

Специјални печатачи за фотографии со голем формат и опција за сечење што печатат неверојатни фотографии и фина уметност

imagePROGRAF PRO-series large format prints

Бои без компромиси

Од живописни бои до остри црно-бели материјали - серијата imagePROGRAF PRO може лесно да печати врз големи формати

Дознајте повеќе

Multi-coloured abstract image

#UNLEASHPRINT

Откријте потполно нови можности за печатење

Никогаш досега немало подобро време за #UNLEASHPRINT за вашето деловно работење

Поврзан софтвер

CAD & GIS workflow software

Софтвер за работни процеси со CAD и GIS

Оптимизирајте и управувајте со печатењето документи со голем формат од CAD и GIS, од интернет и од апликации за мобилни уреди

Print shop management software

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

Display Graphics Application Software

Софтвер за графика за излози

Откријте нова димензија и печатете ненадминати релјефни материјали со напредното решение за печатење во слоеви на

Поврзани производи

CAD & GIS plotter

Плотери за CAD и GIS

Интуитивни плотери за CAD и GIS што се интегрираат беспрекорно во вашите работни процеси

Signage & Poster printer

Печатачи за означување и постери

Сè што ви е потребно за да печатите квалитетни постери, знаци и графика за изложби

Proofing printer

Печатачи за пробно печатење

Доследен квалитет и прецизни бои какви што ви се потребни за обемно пробно печатење

Speciality & Industrial printers

Специјални и индустриски печатачи

Идеални за процеси за производствено печатење што не го опфаќаат пазарот за графика за излози

Откријте го неверојатниот квалитет на слика што го нудат нашите печатачи за фотографии во широк формат

ОБРАТЕТЕ ИМ СЕ НА НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ