Деловни производи

Максимално зголемување на развојот и продуктивноста со нашата палета на водечки деловни решенија

Канцелариски печатачи и уреди за факс

Откријте побрзи и попаметни начини за работа со нашите канцелариски печатачи со една функција, повеќефункционални печатачи и факсови

Погледнете ја палетата

Canon office printer

Печатачи за широки формати

Прикажете ги вашите CAD-проекти, графика за излози, фотографии и фина уметност со живописни бои

Погледнете ја палетата

Canon wide format printer

Печатачи за производствено и рекламно печатење

Зголемете ги приходите и откријте нови деловни можности со нашите печатачи за големи количини

Погледнете ја палетата

Canon production and commercial printer

Деловен софтвер

Софтверски решенија што го трансформираат вашето деловно работење

Погледнете ја палетата

Data on screen

Скенери

Претворете ја канцеларијата во дигитален работен простор со нашите скенери за документи

Погледнете ја палетата

Canon Scanner

Canon Medical

Медицински решенија за снимање и софтвер за здравствена нега што го подобруваат квалитетот на негата со иновативни технологии

Погледнете ја палетата

Medical Systems

Проектори

Збогатете ги сите опкружувања со врвен квалитет на проекција и моќни функции

Погледнете ја палетата

Canon Projector

Камери за надзор

Следете ги потенцијалните закани во сите опкружувања со сеопфатната палета на камери за надзор од Canon

Погледнете ја палетата

Canon Camera Lens
Дали барате најнов софтвер, драјвери, прирачници или ви треба помош за вашиот производ?

Повеќе производи

Не можете да го пронајдете она што го барате? Погледнете ја нашата целосна палета на производи од Canon

StyleShoots_Vertical_Styling.jpg

Commerce photo and video

Create cost-effective and high-quality content to bring your product to life and drive your brands forward

Canon camcorder

Видеокамери

Компактни HD-уреди за професионална употреба

Canon orange calculator

Калкулатори

Практични рачни модели, модели за на маса, научни модели и модели со можност за печатење

Canon 5D Mark III

Фотоапарати

Професионални EOS DSLR системи со високи перформанси

Canon EF Lens

Објективи

EF-објективи за EOS-фотоапарати

Дознајте повеќе за целата наша палета на деловни производи и решенија

Контактирајте нé