Skyline Network Security Cameras

Мрежни камери

Палетата на мрежни камери од Canon ви нуди соодветно решение за местата каде што надзорот е навистина потребен.  Компактни, а сепак со врвни перформанси, тие нудат исклучителен квалитет на слика дури и при слаба осветленост, на места со големи безбедносни ризици.

Имајте предвид дека компанијата Axis Communications од групацијата Canon сега е одговорна за продажбата и за поддршката за мрежните камери од Canon.

Силните страни на технологиите на Canon
Мрежните камери од Canon нудат многубројни функции, прилагодување на сликата во реално време, повеќекратно проследување и софистицирана аналитика на видео записи за темелна обработка, следење и препознавање на потенцијални нарушувања на безбедноста и претворање на сето тоа во моќни докази.
Network camera on wall
Modern building at night
Обработка на слика во секакви услови на осветлување
Применувајќи многубројни технологии за оптика и обработка на слика, безбедносните мрежни камери од Canon создаваат квалитетни слики со многу детали при секакви услови на осветлување.
Минимизирање на трошоците за проектите
Широкоаголниот приказ и напредните опции за откривање и алармирање, во комбинација со моќната заштита од временски услови и удари, ви нудат многубројни безбедносни опции за намалување на трошоците за проектите.
inside modern building

Палета на производиПрименувајќи го искуството во обработка на слика од над 70 години, сеопфатниот асортиман на мрежни камери од Canon го покриваат секој агол. Различните модели на камери од типот PTZ, со купола и во кутија со Full HD или резолуција од 1,3MP, кои се дел од асортиманот, нудат широко видно поле и импресивен квалитет на слика - дури и при слаба осветленост.