ПРОИЗВОДИ

Камери во кутија

Создадени за да одговараат во различни ситуации за набљудување, нашите камери во кутија нудат широки агли на гледање и се соодветни за користење во внатрешни и надворешни услови.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Box camera

Интелигентни функции

Одликувајќи се со оптички и дигитален зум, резолуција до Full HD, интелигентни функции и интелигентна контрола на сенки, оваа моќна палета содржи дури и извонредно компактна камера за местата во кои дискретноста е приоритет.

Широкоаголен приказ

Широкоаголниот приказ до 112 степени овозможува набљудување на огромни површини со само една камера. Тоа значи дека мрежите за набљудување може да се состават од помалку камери, што резултира со помали трошоци. Дури и при најширок агол на гледање, квалитетот на сликата е импресивен, благодарение на објективот на Canon со оптичка корекција за намалување на ефектот “рибино око”.

Едноставно монтирање и ракување

Овие камери се дизајнирани за брзо и едноставно монтирање веднаш откако ќе ги извадите од кутијата, без потреба од претходно монтирање. Асортиманот на дополнителна опрема за надворешни услови овозможува флексибилност при надворешното поставување на ѕид, таван или столб. Кога се користат, електронскиот систем за фокус во заднина кај нашите камери во кутија VB-H и VB-M го задржуваат фокусот дури и при зумирање.

Internal view of shopping centre

Сакате да дознаете повеќе за камерите во кутија?

Обратете се кај тимот за мрежни камери

РАЗГОВАРАЈТЕ СО ТИМОТ

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО ТИМОТ