ПРОИЗВОДИ

PTZ камери

Набљудувајте пространи површини и следете ги објектите со контрола без напор и на едноставен начин со нашите камери кои имаат функции за поместување, закосување и зумирање (PTZ).

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

PTZ camera

Контрола без напор

Овие модели, кои се поставуваат едноставно и нудат широко видно поле, се идеални за примена во управување со сообраќајот, набљудување во градови и плацови за продажба.

Широко видно поле

Кога е потребно да се набљудуваат пространи површини, функциите за поместување, закосување и зумирање на овие модели се навистина од огромно значење. Огромните пространства брзо се надгледуваат - рачно или автоматски - а објектите лесно се следат и набљудуваат. Ако е потребна дополнителна инспекција, функцијата за моторизирано зумирање нуди детални и висококвалитетни снимки одблиску, дури и при слаба осветленост.

Изборни куќишта и дополнителна опрема

Монтирањето на нашите PTZ камери е флексибилно бидејќи можат да се напојуваат преку струјна мрежа или етернет кабел. Различните куќишта за камери, на пример куќиште со заматено или јасно стакло, овозможуваат флексибилно монтирање во различни опкружувања – од плацови за продажба на автомобили до концертни сали.

Internal view of shopping centre

Сакате да дознаете повеќе за PTZ-камерите?

Обратете се кај тимот за мрежни камери

РАЗГОВАРАЈТЕ СО ТИМОТ

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО ТИМОТ