Универзитетот во Нотингем

Sarab-LOGO.jpg

„Нашиот универзитет ја истражува најновата технологија како 3D печатењето. Решението од Canon беше фантастично - можеме да произведуваме фини, деликатни модели кои им се потребни на студентите по архитектура.“

John Morgan, асистент професор по архитектура