ABC- Hero1

Новиот работен процес со дигитално печатење ја зголемува продуктивноста и растежот на профитот за ABC Imaging UK

Со работните трошоци за производството под контрола, ABC Imaging UK може да се надева на континуиран растеж на профитот. Згора на тоа, подобрувањата во работниот процес создадоа поголем капацитет што ѝ овозможува на компанијата да понуди повеќе услуги на своите клиенти. Ова вклучува производство на висококвалитетни комплети документи во кутија за договори за тендери заедно со голем број нови производи и апликации.

Со печатачите и софтверот од Canon и Océ, ABC Imaging UK сега е уште поблизу до постигнување на својата мисија „Да се импресионира секој клиент, во секое време“. „Гледајќи кон иднината, мислам дека ABC ќе биде многу успешна компанија,“ вели Hawkins. „Одлично е да се соработува со снабдувач кој нуди не само целосен опсег производи, туку и ефикасно и редовно управување на сметката, како и поддршка за развој на деловното работење. Благодарение на работниот процес на Océ PRISMA и технологијата imagePRESS на Canon, ги рационализиравме нашите операции и профитот како резултат на 50% подобра обработка и 30% помалку трошоци“.

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

„Со воведувањето на печатачките машини imagePRESS C7010VPS од Canon драстично го намаливме давањето работа на трети страни. Сѐ што работиме сега се наоѓа во нашите печатачки машини, а на нашите клиенти им се допаѓа квалитетот.“

Ray Hawkins, извршен директор