FT-hero1

Инвестицијата на FT Solution во дигиталната технологија поттикна нов напредок на деловното работење

Иновацијата и посветеноста кон потрошувачите се темелите на успехот на FT Solutions, кои ја зголемуваат примената на дигитална технологија за искористување на придобивките што ги нуди печатењето различни податоци на економичен и профитабилен начин. Најновата инвестиција од 1 милион £ (приближно 1,2 милиони €) во системите за производствено печатење ѝ овозможи на оваа групација што нуди услуги за печатење да остане предводник во технологијата и да ги елиминира сите трошоци поврзани со складираните залихи со поминат датум на важење.

FT-image1

„Инвестирањето во овие најсовремени системи за дигитално печатење е од огромно значење за нашиот успех во иднина, а веќе резултираше со импресивни придобивки кај FT Solutions и кај нашите потрошувачи, како на пример со зголемен квалитет и поголема флексибилност.“

Tom Gurd, управен директор