HSD-hero1

hs Druck изработи план за во иднина со персонализирање на дигиталното печатење

“Кога донесовме одлука да ја создадеме компанијата hs Druck, верувавме дека дигиталната технологија ќе им понуди нешто специјално на клиентите или извонредно печатење”, говори Helmut Hörmanseder. “Економиите за производство на мало не нè мотивираа – ние бевме инспирирани од потенцијалот за персонализирање кој ќе им помогне на потрошувачите да ги надминат границите на нивното рекламирање со печатени материјали.”

hs Druck користи три imagePRESS машини за производствено печатење од Canon, софтвер за променливи податоци PrintShop Mail од Objectif Lune, со поддршка од Canon, и DirectSmile за персонализација на слики. “Canon ни понуди голема поддршка за да ни помогне да извлечеме максимум од дигиталните машини за печатење и алатките за персонализација”, вели Hörmanseder. Како дел од програмата Essential Business Builder Program (EBBP) на Canon беше одржан курс, консултативна услуга од страна на независни индустриски експерти кои им помагаат на потрошувачите да извлечат максимум од нивното деловно работење и потенцијалот на пазарот.

HSD-image1
HSD-image2

“Нашата визија за hs Druck е да можеме да им понудиме универзални рекламни услуги на потрошувачите – од фотографии, креативен дизајн и рекламни консултации до персонализирано печатење и резултати. На нашите клиенти можеме да им понудиме единствено место за контакт и преземање на целосна сопственост на кампањи, од почеток до крај. Според вас, тоа е позитивната иднина на печатењето А благодарение на технологиите и деловните совети од Canon, ние работиме напорно за да ја претвориме таа визија во реалност.”

„Canon го одржа курсот Essential Business Builder за персонализирање на печатењето во своите деловни простории. Нивниот професионален совет навистина му помогна на целиот тим да го разбере потенцијалот и да добие самодоверба, во оперативен аспект и во поглед на начинот на кој можеме да ги рекламираме нашите способности на клиентите.“

Helmut Hörmanseder, партнер-основач