Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

„Благодарение на соработката со Canon, успеавме да направиме оддел со релативно брз развој. Машините Arizona се одлични, флексибилни, и практични за ракување, а нудат и врвен квалитет.“

Adrie Hoogeveen, директор на компанијата