Spazio-hero1

Spazio81 ја зацврстува соработката со Canon за дополнително да го прошири брзиот развој на деловното работење

Откако специјализираната компанија за обработка на слика од областа на фината уметност со седиште во Милано Spazio81 започна со работа во 2008 година, нејзината репутација и деловното работење во областа на печатењето забрзано растеа. Откако состави завидно портфолио со клиенти од целиот свет сочинето од врвни фотографи и луксузни брендови со помош на квалитетот на своите печатени фотографии - овозможено од печатачот за големи формати со 12 бои Canon imagePROGRAF 60” – Spazio81 продолжи да соработува со Canon, следејќи го комбинираното дигитално наследство на двете компании за да го прошири своето портфолио со услуги и да ги искористи многуте можности што ги нуди дигиталното печатење.

Spazio81 утврди дека има потреба од адаптирање и проширување со цел да го подобри деловното работење. Работејќи заедно со Canon, италијанскиот специјалист за обработка на слика побара дополнително решение кое ќе продолжи да ги исполнува и надминува барањата на клиентите, а истовремено ќе овозможи навлегување во нови пазари, како што се архитектурата, инженерството и градежништвото (AEC) и дизајнот на ентериери.

Spazio-image1

„За нашата компанија е голем комплимент тоа што иако Марко живее дури во Њујорк, тој сепак инсистира да ги користи нашите услуги за неговите потреби за печатење.“

Alessandro Locatelli, извршен директор, Spazio81