AH-Hero1

Antonius Hypercare го подобрува здравјето и безбедноста на пациентите со безбедносните камери од Canon

Antonius HyperCare е независен центар за третман во Холандија кој врши хипербарична кислородна терапија и се наоѓа на местото на болницата Antonius во Сник. Тој содржи комора за декомпресија која е под притисок поради разни медицински функции. Ова вклучува третмани за заздравување на раните кај болните од дијабетес и третмани за нуркачите кои страдаат од мачнини при декомпресија. Десет пациенти можат истовремено да седат во комората под притисок најмногу до два часа, додека се снабдувани со кислород преку маска. Според законот, во секоја комора за декомпресија треба да има камера за надгледување поради природата на терапијата бидејќи може да се појават несакани ефекти како што се зашеметеност, замор и болка во ушите. Затоа, пациентите мора да бидат надгледувани цело време поради евентуално покажување на знаци на труење со кислород.

AH-image1

„Инсталирањето на безбедносните мрежни камери од Canon беше одлична одлука, поради нивниот висок квалитет и нивното влијание врз нашите секојдневни обврски. Резултатите веднаш беа очигледни.“

„HyperCare денес е попродуктивен, поефикасен и попријатен центар благодарение на новите камери од Canon.“

René Groot, генерален директор