pr1100-r

Уред за презентации PR1100-R од Canon

Компактен и безжичен уред за презентации што се одликува со дострел до 15 m и покажувач со црвен ласер - идеален за деловни патувања

Побарајте информации

Галерија

Прецизно покажување и поврзување со голем опсег

Бидете сигурни при презентирањето, со интуитивни копчиња и импресивен опсег. Дизајнот со големина на пенкало е совршен за деловни патувања.

Погледни целосни спецификации

Canon PR1100-R Presenter

Погледнете ги сите функции

Спецификации

long wireless range of up to 20 m

Голем опсег за безжично поврзување до 15 m

highly visible 635 nm red laser pointer

Големина на пенкало што нуди преносливост

laser beam diameter of 8 mm from 5 m distance

Треба само да го приклучите за да го користите со Mac OS X и Windows

ergonomic intuitive design with tactile keys

Покажувач со црвен ласер од 650 nm со голема видливост

plug and play with mac os x and windows

Овозможува дискретна контрола на презентациите

plug and play with mac os x and windows

Контрола на јачината на звукот

Погледнете ги сите спецификации

PR1100-R

Што содржи кутијата

Уред за презентации PR1100-R

Прикачен безжичен приемник

Батерија AAA x 1

Комплет со упатство за користење