Canon i-SENSYS LBP710Cx

i-SENSYS LBP710Cx

Брз ласерски печатач во боја со компактни димензии. Овој печатач со голем капацитет е идеален за опкружувања со големи потреби.

Придобивки

  • Извонредно печатење во боја со брзина од 33 стр./мин. (A4) и 55 стр./мин. (A5 – хоризонтално)*
  • Зголемена продуктивност благодарение на капацитет за страници што може да се зголеми до 1.200 страници
  • Соодветен за различни опкружувања поради неговите мали димензии
  • Печатете од паметни телефони и таблет-уреди со поддршката за печатење од мобилни уреди
  • Ефикасно користење со употреба на оригинални картриџи за тонер со поголем капацитет од Canon
  • Нов S тонер со врвни перформанси за побрзо печатење со поголема енергетска ефикасност
  • Автоматско отстранување на заштитата на тонерот за полесна инсталација на картриџи
  • Едноставно се управува како составен дел од вашата мрежа
  • Изборно безбедно печатење и складирање
  • Едноставно двострано печатење за помали трошоци и помалку отпад

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS LBP710Cx

Брзо и флексибилно печатење


Со брзина за печатење во боја од 33 стр./мин., LBP710Cx е идеален за динамични работни опкружувања на кои им е потребен сигурен печатач со разновидни опции. Можноста за приклучување дополнителна касета за снабдување со хартија со голем капацитет е совршена за модерните поврзани опкружувања.

Голем капацитет со мали димензии


За да бидете продуктивни ви треба печатач со голем капацитет, па затоа LBP710Cx располага со огромен капацитет за 650 страници кој може да се зголеми до 1.200 страници. Компактен и моќен канцелариски уред со голем капацитет кој има мали димензии. Независно од задачата за печатење, LBP710Cx ќе ви понуди разновидни опции. Тој е подготвен да печати двострани документи со големина од A5 до A4 за неколку секунди.

Работа во движење


Благодарение на поддршката за Apple AirPrint (iOS) и Mopria (Android) што ја нуди LBP710Cx, ќе можете да печатите од сите компатибилни уреди на едноставен начин. Исто така, ќе можете да пристапите до повеќе напредни функции преку апликацијата Canon PRINT Business. За оние кои користат Google на работното место, LBP710Cx се испорачува со поддршка за Google Cloud Print и овозможува беспрекорна интеграција.

Картриџи со тонер со поголем капацитет


Canon одново ги дизајнираше своите картриџи со тонер за да ги подобрат како никогаш досега. Заштитата на тонерот сега се отстранува автоматски при поставување на картриџот, со што се намалува отпадот и времето за инсталација. Задржувајќи ја истата компактна големина, новите оригинални картриџи за тонер од Canon имаат поголем капацитет за да ви овозможат да бидете попродуктивни.

Исклучителен квалитет на слика од Canon


Без разлика дали печатите презентации за важни состаноци или брошури што ќе ги споделите со клиентите, LBP710Cx создава отпечатени материјали со извонредна графика, слики и текст во боја со ласерски квалитет за да остави поголем впечаток кај читателите. Препознатливото искуство за обработка на слики на Canon ќе им овозможи на сите деловни претпријатија, независно од нивната големина, да печатат документи со професионален изглед, прави линии, остар текст и висока резолуција – создавајќи позитивен впечаток каков што посакуваат модерните деловни претпријатија.

Опции за паметно мрежно работење


LBP710Cx е извонреден додаток со разновидни опции за вашата постоечка група на печатачи. Поддршката за PCL5e/6 и Adobe PostScript јазици за печатачи, овозможуваат беспрекорна интеграција во управуваните мрежни опкружувања. LBP710Cx е соодветен за опкружувања со управувани услуги за печатење и е компатибилен со системот за управување со далечински услуги e-Maintenance на Canon. Исто така, LBP710Cx може да се интегрира во платформата за управување со печатењето uniFLOW на Canon и да ви ја обезбеди ефикасноста и сигурноста на My Print Anywhere, како и дополнителни функции за сметководство и поврат на средствата.

Награди

Награден бидејќи е сеопфатно решение за следење трошоци, безбедно и преносливо печатење, скенирање и управување со уреди. Софтверот uniFLOW Online е достапен како изборно решение.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS LBP710Cx, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

* Од стандардна касета

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.