XEED 4K6021Z

Најмалиот и најлесниот ласерски проектор од Canon со стандардна 4K-резолуција нуди светлина од 6000 лумени и поврзување преку Display Port за репродукција на широка палета на бои.

Побарајте информации

Hero Image

Мала тежина, светла слика и сигурна работа: најдобра ласерска проекција во 4K

Овој ласерски 4K-проектор е компактен и лесен, има приклучок Display Port и нуди ненадминат квалитет на слика со избор од седум заменливи објективи. Многубројните функции и изворот на ласерска светлина овозможуваат непрекината сигурност без одржување.

Погледни целосни спецификации

Лист за продажба

Калкулатор за оддалеченост / CAD податоци

Canon Service Tool

Specification Intro Image

Погледнете ги сите функции

Спецификации

4K

Стандардна резолуција 4K DCI (4096 x 2160) за неверојатно детални проекции

AISYS

Подобрени оптички компоненти за моќна проекција во 4K

Ласер

Голема светлина на бои од 6000 лумени за континуирано работење со мало одржување

Display Port

Рамномерна и прецизна видеопроекција

HDBaseT

Пренесувајте HD-слика, звук и сигнали за контрола на голема оддалеченост

Wi-Fi

Користете ја апликацијата Canon Service Tool за контрола

Crestron

Компатибилност со Crestron RoomView

Гаранција од 5 години*

Важат правила и услови

Погледнете ги сите спецификации

SPEC Intro Right

Дополнителна опрема

WITB

Што содржи кутијата

XEED 4K6021Z од Canon

Далечински управувач RS-RC07

AAA алкални батерии x2

AC-кабел за напојување

Гаранција

Слични линкови