A3 скенери

Скенери за A3 формати со голема брзина и ADF, како и изборен додаток за рамното лежиште за A3 формати. Идеални за скенирање книги, главни книги и чувствителни документи со големина до A3.

Изборен додаток за рамно лежиште за A3 формати