Мрежни адаптери NA10/WA10

Овозможуваат скенирање директно преку мрежа со скенерите со USB од Canon

Побарајте информации

Intro Image

Едноставен начин да ги проширите можностите за скенирање на вашата канцеларија

Мрежни адаптери што им овозможуваат на корисниците да споделуваат пристап до скенерите imageFormula од Canon од повеќе компјутери. Нуди подобрени опции за скенирање кон мобилни уреди и функционира беспрекорно преку жична или безжична врска.

Download Datasheet

Проширете го пристапот

Обединете го управувањето со сите скенери од една канцеларија и преку една жична или безжична мрежа

Проследено скенирање

Поедноставете го процесот на скенирање со тоа што ќе преземате задачи со притиснување на едно копче на скенерот

Контрола преку мобилни уреди

Извршувајте ги функциите за скенирање преку мобилни и паметни уреди без да користите компјутер

wa10_800x1275

Спецификации за производот

Паметен дизајн

Црна завршна обработка, мали димензии

Флексибилна инсталација

Вертикално или хоризонтално складирање

Едноставно поставување

Се поврзува за неколку секунди

AC-напојување со сериска врска

Се напојува преку AC-адаптерот на скенерот

Компатибилност со CaptureOnTouch Pro

Многубројни функции за контрола преку мобилни уреди

Енергетска ефикасност

Троши само 4,5 W во режим на подготвеност

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

Поврзани производи

Сакате да дознаете повеќе за мрежниот адаптер NA10? Зборувајте со некој член на нашиот тим денес.

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ