Canon Arizona Xpert

Работете попаметно со Arizona Xpert и создавајте сложени и повеќеслојни проекти со поголема вредност

Побарајте информации

Intro Image

Заштедете време во подготовката на сложени задачи и заштедете пари со безгрешното печатење овозможено со функцијата за самостојно учење на Arizona Xpert

Елиминирајте ги грешките, повторните печатења и отпадот при работа со овој оптимизиран софтвер за претпечатење. Тој е интуитивен, едноставен и ви овозможува да создавате шаблони за сложени проекти што може да се повторат и прилагодат заради поголема ефикасност.

Specification Intro
Canon-Arizona-Xpert

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Достапно со ONYX® 18

Технологија за обработка на слика VariaDot™

Specification-Icons - Header Image

Преземете ги дополнителните компоненти на Arizona Xpert

Преземете веднаш

Arizona Xpert

Поврзани производи