СОФТВЕР

Софтвер за скенирање
и снимање документи

Намалете го бројот на рачни задачи кои одземаат многу време со нашите паметни решенија за снимање податоци

Поврзан софтвер

Content Processing & Management Software

Софтвер за управување и обработка на содржини

За брзи и непрекинати работни процеси и процеси за управување со содржини

Office Software

Канцелариски софтвер

Контролирајте ги трошоците со нашиот безбеден софтвер за управување со печатење и скенирање

Document Management

Управување со документи

Подобрете ја вашата стратегија за документи со дигитална архива и работни процеси со документи

Слични решенија

Person typing on keyboard

Дигитализирање на документи

Откријте побрзи работни процеси со ефикасна обработка и лесен мобилен пристап

Busy open office environment

Управувани услуги за печатење за SMB

Работете поефективно, а притоа намалете ги трошоците и отпадните материјали и заштедете време

Two ladies talking over a tablet

Дигитална просторија за електронски пораки

Работете побрзо, намалете ги трошоците, подобрете ја услугата и обработувајте ја поштата поефикасно

Man looking at tablet

Можност за мобилна канцеларија

Овозможете им на вработените да печатат, скенираат и обработуваат документи каде и да се наоѓаат

Уживајте во нови нивоа на ефикасност со нашиот софтвер за снимање документи

Контактирајте нé