СОФТВЕР

PRISMAprepare Go

Решение за печатење засновано на Cloud што ги распределува работните процеси за печатење во 3 едноставни чекори. Евтин, едноставен за поставување и лесен за користење - со PRISMAprepare Go, сè што ви треба е интернет-врска и веб-пребарувач за да ги подобрите вашите операции за печатење.
AdobeStock

ОЗНАКА ЗА СТАТИЈА

Примете. Подгответе. Пратете.

Зголемете ја вашата ефикасност, флексибилност и профитабилност со едноставен и безбеден начин за вчитување на повеќе работни задачи за печатење.

Главни придобивки

Трансформирајте го вчитувањето на задачи дигитално со PRISMAprepare Go

 • Лесно поставување

  Започнете веднаш – треба само да се најавите

 • Побрзо завршување на задачите

  Брзо вчитување и проверка на задачите

 • Интуитивно уредување на задачи

  Овозможува точно печатење од првиот обид

 • Јасен преглед за обработка на задачите

  Едноставно следење на задачите за печатење

 • Безбеден мемориски простор на Cloud

  До 10 GB стандарден мемориски простор

Дознајте повеќе за производот

Малите комерцијални даватели на услуги за печатење се соочуваат со секојдневни предизвици од побарувачката на клиентите за брза испорака на огромен број задачи за печатење и печатење во помал тираж по конкурентна цена. PRISMAprepare Go е решение за печатење засновано на Cloud што нуди функција за брзо вчитување, проверка, подготовка и печатење на задачи. Нема потреба да инвестирате во сложен и врвен софтвер – PRISMAprepare Go нуди ефикасен и структуриран пристап за сеопфатно производствено печатење, со флексибилност за проширување како што се зголемува вашата работа.

PRISMApreparego

Брзо завршување на задачите

Додајте брзина и ефикасност во вашите работни процеси за печатење за брзо завршување на ад-хок задачи и задачи од постојани клиенти. Поедноставете ги вчитувањето, обработката и печатењето на задачи со структурирана, професионална онлајн услуга што овозможува ефикасност во однос на времето и трошоците за вас и вашите клиенти.

Практично користење

Започнете да работите без да инвестирате во обука или во инфраструктура за ИТ. Вашите клиенти може да повлекуваат и спуштаат PDF-датотеки директно во порталот за вчитување задачи. Откако вашите оператори ќе ги примат задачите, тие може лесно да се префрлат помеѓу приказите на апликациите, алатките и печатачите од едно централно најавување.

Поголема профитабилност

Бидете чекор понапред од конкуренцијата со понуда на квалитетна и лична услуга, дури и за печатење во помал тираж. Зголемете ја базата на постојани клиенти на едноставен начин со директен пристап до вашите услуги за печатење и привлечете нови клиенти со зголемување на вредноста и креативноста на задачите за печатење.

Важни функции

- Директен онлајн пристап за клиентите
- Безбеден мемориски простор на Cloud
- Јасни прегледи за обработка на задачите
- Најавување на порталот заштитено со лозинка
- Централно управување со апликациите и печатачите
- Поставки за проверка што може да се конфигурираат
- Поддршка за PRISMAsync, Fiery, Canon PDL и печатачи за производствено печатење со JDF

Слични производи и решенија

Разгледајте ја целата палета на апликации за работни процеси и алатки за управување со печатењето врз основа на PRISMA.