Canon Arizona 1300 GT Series

Неверојатна технологија и разновидна примена

Побарајте информации

Intro Image

Подготвен во секое време
Направете повеќе. Работете попаметно. Започнете веднаш.

Извонредни UV-печатачи со рамно лежиште за печатење графичка уметност со голема вредност и индустриско печатење

Направете повеќе

Печатете врз сите медиуми со уникатното рамно лежиште и создавајте отпечатени материјали со текстура со помош на Touchstone.

Работете попаметно

Лесно, сигурно и одлично - проширувајте го системот во секое време според вашите потреби за печатење и создавајте рецепти за задачи со Arizona Xpert.

Започнете веднаш

Започнете да печатите веднаш без да чекате уредот да се загрее и создавајте отпечатени материјали со голема вредност користејќи го најсветлото бело мастило на .

wg7400-series-beauty-01_800x1275_new.png

Брзо добивање резултати

Печатете остри резултати со светли тонови со брзина до 51 m2/h и добијте ненадминат квалитет и поголеми производствени брзини.

Повеќе време на активна работа

Зголемете го времето на активна работа и работете континуирано со системот за автоматско одржување и Remote Service.

arizona-1300-series-1340-xt_800x391_FNB02.png

Главни спецификации

До 51 m2 на час

8 или 10 режими на печатење

Медиуми до 1,25 x 2,50m

Голем избор на медиуми

Технологија VariaDot®

Различна големина на капките од 6 до 42 пиколитри

Опција за медиуми во ролна

Континуирано печатење врз груби и флексибилни медиуми

Погледнете ги сите спецификации

wg7500-series-beauty_800x470_spec.png

Разновидни решенија за извонредна графика и изложбени материјали

Направете повеќе. Работете попаметно. Започнете веднаш.

Explore Arizona 1300 XT series

Студии за анализа

Прочитајте ги нашите студии за анализа и дознајте кои трендови поттикнуваат промени во дигиталното печатење тапети и дигиталното печатење материјали за декорирање.

Сакате да дознаете повеќе за серијата 1300 GT Arizona?

Зборувајте со член од нашиот тим денес

Сакате да дознаете повеќе

Потрошни материјали/Слични производи

Unleashed

Откријте потполно нови можности за печатење

Никогаш досега немало подобро време
за #UNLEASHPRINT за вашето деловно работење

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

Сакате да дознаете повеќе