ПЕЧАТАЧ

Печатачи со ролери UVgel Colorado

Печатачи со широки ролери од 64" за печатење големи количини на графика во голем формат
Преземете брошура [pdf, 3423 kb]
 • Печатач за графика во голем формат

  Серија Colorado M

  Потполно модуларен печатач со технологија UVgel и валјаци за графика во голем формат. Конфигурирајте го системот во зависност од вашите потреби и надградете го подоцна кога ќе се зголеми обемот на печатење. Достапни се многу опции, вклучувајќи и мешано печатење врз сјајна/мат хартија и бело мастило.
 • НАПИС

  Предноста на UVgel

  Погледнете како печатачите UVgel Colorado ви овозможуваат да ја победите конкуренцијата.
  UVgel Colorado series roll-to-roll printers for Large Format Graphics

  Истражете повеќе

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Дали сакате да дознаете повеќе за производите со UVgel?