eos 700d sample

EOS DSLR фотоапарати за почетници

Научете како да фотографирате со EOS фотоапаратите без напор и уживајте во извонреден квалитет на слика со неограничени креативни можности.

Вашето патување започнува тука

Нашата палета на DSLR фотоапарати од основна класа ви овозможуваат да зачекорите во возбудливиот свет на фотографирање со EOS. За да добиете одличен квалитет на слика и неограничени креативни можности, дозволете ни да ви помогнеме во изборот на соодветен фотоапарат што ќе одговара на вашите потреби.

*250D (црна/сребрена боја) е најлесниот дигитален фотоапарат во светот со вграден објектив, сензор со APS-C-големина и подвижен LCD-екран. Вклучувајќи батерија и мемориска картичка, согласно CIPA-стандардите. Почнувајќи од 9 април 2019 год. (истражено од страна на компанијата Canon).

Популарни производи

EOS 250D

EOS 250D

Најлесниот DSLR-фотоапарат во светот со подвижен екран*, опремен со DIGIC 8 од Canon и функции за снимање 4K-видео и креативна помош.

Разгледајте веднаш

EOS 250D with optical viewfinder

Други производи во палетата

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Не сте сигурни кој модел да го изберете?

Употребете го нашиот избирач на фотоапарати и најдете го совршениот фотоапарат за вас.

Пронајди го мојот фотоапарат

Моќ која ќе ви овозможи да бидете креативни

Дигиталните SLR уреди можат да ги претворат обичните слики во нешто многу покреативно. Користете ефекти со фокусирање на мало растојание за да го насочите вниманието кон вашиот објект и користете комбинации од ефекти со креативни филтри за да ги направите вашите фотографии препознатливи.

Автоматско интелигентно откривање на сцени

Опуштете се со режимот за автоматско интелигентно откривање на сцени од Canon кој ги избира соодветните поставки за фотоапаратот во зависност од објектот за да добиете слики со одличен изглед - оставајќи ве да продолжите со важните или креативните процеси.

Scene Intelligent Auto

Подготвен за акција

Секогаш бидете подготвени да ја изразите својата креативност со брзото фотографирање, интуитивната контрола преку екран на допир и оптичкиот визир за лесно обликување на кадарот. Следете ги и снимајте ги подвижните објекти на едноставен начин со паметниот систем за автоматско фокусирање и континуираното фотографирање.

Ready for action

Видео снимки и куси видео записи со EOS

Снимајте видеоснимки со филмски изглед без напор. Задржете ја острината на објектот и заматете ја прекрасната заднина со технологиите Dual Pixel CMOS AF и хибриден CMOS AF. Користете ја функцијата за кратки видеозаписи за снимање записи од 2, 4 или 8 секунди што ќе се спојат во висококвалитетно видео.

EOS Movies and Video Snapshot

Поддршка и инспирација

Променете го вашиот објектив за да го промените приказот со системот EOS и добијте ги сите совети што ви се потребни од водичите за EOS.

Сите функции не се достапни кај сите фотоапарати

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш

*250D (црна/сребрена боја) е најлесниот дигитален фотоапарат во светот со вграден објектив, сензор со APS-C-големина и подвижен LCD-екран. Вклучувајќи батерија и мемориска картичка, согласно CIPA-стандардите. Почнувајќи од 9 април 2019 год. (истражено од страна на компанијата Canon).