Canon Поштенска торба MS10 од Спецификации

Име

Поштенска торба MS10 од Canon

Димензии (ШxДxВ)

40,5 x 24 x 18 cm

Главни материјали

Полиестер и PU

Вклучена заштита од дожд

Не

Може да се користи како рачен багаж во авион

Да¹

Препорачан капацитет за фотоапарати

1x DSLR + максимум 2x објективи/блицови¹

Простор за лични работи

2 џеба на предната страна


Главна внатрешна преграда со патент и разделници


2 прегради за SD мемориски картички со простор за дополнителна опрема

Можност за прикачување статив

Не

Боја

Сива

Преграда за таблет-уред

Да, таблет-уред до 9,7"

Внатрешен џеб со патент

Да

Прилагодливи разделници

Да

Отстранлива лента

Не

Фуснота

¹ Врз основа на ограничувањето од 45 x 25 x 56cm (ШxДxВ), секогаш консултирајте се со авиокомпанијата пред летот

¹ Пресметано со користење на EOS DSLR од основна класа до средна класа