Remote PTZ

Далечински контролирани системи PTZ

Решенија за далечинска контрола на поместувањето, закосувањето и зумирањето што е наменето за емитување и снимање фотографии

Системи со поместување-закосување

Дознајте повеќе за добро познатиот и економичен систем за HD-камери со далечинска контрола за поместување-закосување-зумирање (PTZ) од Canon, како и за сеопфатната палета на решенија со мрежни камери.