Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Веднаш добијте отпечатена слика за да можете веднаш да го зачувате споменот. Снимете совршен автопортрет со вграденото огледало и прстенестото светло, поврзете се со апликацијата Canon Mini Print и снимете одлична групна фотографија со помош на далечинската контрола на блендата - сето тоа со Canon Zoemini S.

Canon Zoemini S

Запознајте се со Zoemini S од Canon

Претворете ги вашите спомени во прекрасни слики со модерната вградена камера на Canon Zoemini S со огледало за автопортрети, прстенесто светло и далечински управувач за блендата

Погледни видеозапис

Одличен одраз: огледало и престенесто светло за автопортрети што вреди да се споделат

Снимете најдобри слики со овој џебен фотоапарат со печатач и 8 мегапиксели. Благодарение на прстенестото светло за беспрекорни автопортрети, далечинско активирање на блендата преку вашиот паметен телефон и апликацијата Canon Mini Print, како и моменталното печатење на слики со самолеплива задна страна, овој уред е најдобар избор за љубителите на фотографијата.

Погледни целосни спецификации

Canon Zoemini S Specification Intro

Комбинација за совршени слики

Снимајте и печатете со истиот уред со ова паметно 2-во-1 решение. Благодарение на неговата камера со 8 мегапиксели, отворот за микро SD-картичка* и технологијата Zink™, Canon Zoemini S ви нуди сè што ви е потребно за фотографирање во движење.

Picture-perfect combo

Модерно решение

Овој лесен фотоапарат со печатач е достапен во црна мат, бисерна бела и розова-златна боја и претставува совршен пренослив придружник што може лесно да го носите во џеб или торба.

Sleek solution
Shareable selfies

Автопортрети што може да се споделуваат

Огледалото поставено на предната страна и прстенестото светло ви овозможуваат да добиете прекрасни автопортрети, а функцијата за далечинска контрола на блендата на апликацијата Canon Mini Print овозможува лесно снимање групни слики.

Паметни слики

Користете ја апликацијата Canon Mini Print и Bluetooth** за да печатите слики од паметниот телефон со многу интересни филтри и опции за колажи. Апликацијата може да ја користите и за да го програмирате фотоапаратот со прилагодени звуци и тајмер за да можете да позирате совршено на сликите.

Smart snaps

Отпечатете, излупете и залепете

Со капацитетот за 10 листови хартија за печатење Zink™ што имаат самолеплива задна страна и не се абат, лесно можете да ги отпечатите омилените слики и да ги залепите секаде каде што ќе посакате.

8 креативни идеи за печатење

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Апликација Canon Mini Print

Поврзете го вашиот печатач Zoemini од Canon со вашиот мобилен телефон или таблет-уред преку апликацијата Canon Mini Print што можете бесплатно да ја преземете од App Store и Google Play***. Земете ги вашите фотографии или преземете фотографии од Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox или iCloud. Потоа може да додадете филтри, AR, изобличувања, цртежи или текст за целосно прилагодена слика.

Преземете од App Store
Преземете од Google Play

Фотохартија ZINK™ од Canon

Хартијата ZINK е обложена со микрокристали кои реагираат кога се загреваат, создавајќи слика што не се замачкува, не се кине и е отпорна на вода без употреба на мастило.

Купете 20 листови

Купете 50 листови

Canon ZINK™ Photo Paper

Главни спецификации

zink

ZinkTM

Технологија за печатење

Smartphone-ready

Поддршка за паметни телефони

iOS и Android

Chic and lightweight

Модерен и лесен

Модел од 188 грама во мат црна боја, бисерна бела боја или розова-златна боја

Resolution

314 x 600 dpi

Резолуција

Available in 4 colours

Bluetooth®

Поврзување преку Bluetooth®

5 Megapixels

8 мегапиксели

Камера

Remote shutter

Далечинска контрола на блендата

Со апликацијата Canon Mini Print

Micro SD

Микро SD*

Поддршка за мемориски картички

Погледнете ги сите спецификации

Key Specifications
What’s in the box

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за фотографирање, прилагодување и печатење:

Инстант фотоапарат со печатач Canon Zoemini S од Canon (достапен во мат црна боја, бисерна бела боја или розова-златна боја)

USB кабел

Листа за усогласеност со стандарди за безбедност

Листа EWS (гаранција)

Водич за брз почеток (картичка)

Фотохартија Zink™ од Canon (10 листови) + 1 SMARTSHEET

Ременче за на зглоб

Компатибилна дополнителна опрема

#FreeYourStory

Бидете храбри. Изразете се. Бидете оригинални. Покажете ни го животот преку вашиот објектив. Без разлика дали преку фотографии, отпечатени материјали или видеоснимки, ние сакаме да ја видиме вашата уникатна перспектива на светот.

Дознајте повеќе

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Слични производи

*Фотографиите снимени со Canon Zoemini S може да се зачуваат во микро SD-картичката. Сликите не може да се префрлат во Canon Zoemini S од картичката.

**Зборот, ознаката и логото на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.

***Одрекување од одговорност: мобилниот уред треба да е поврзан со Zoemini од Canon преку Bluetooth® и со апликацијата Canon Mini Print која може бесплатно да се преземе од App Store и Google Play. Компатибилност со мобилни уреди што користат iOS 9.0 или понова верзија и уреди со Android што користат Android 4.4 или понова верзија.