Inclusivity at Canon

Инклузивност во Canon

Побарајте работни места

Храбри. Меѓусебно почитување. Заедно.

Сметаме дека нашата работна сила треба да ја одразува разновидноста и сложеноста на општеството од коешто сме дел. Со 15.000 вработени ширум Европа и уште 182.000 низ светот, тука ќе сретнете луѓе од секоја област.

Canon и Kyosei

Филозофијата Kyosei којашто ја застапува Canon ја одразува нашата заложба да им помогнеме на луѓето да живеат и работат заедно во насока на постигнување на колективното добро, независно од расата, религијата или културата. Редовното истражување на Canon насловено како „Вашиот глас“ ја раскажува приказната на младата, мотивирана и разновидна работна сила којашто се заложува за еднаквост, одржливост и иднина.

Canon and Kyosei

Остварување инклузивна визија предводена од луѓе

„Нашата филозофија почива на разновидност и инклузија коишто се обидуваме да ги оствариме практично преку дејство на активните групи составени од вработени (Employee Resource Groups), календарот на прослави и посветените амбасадори за инклузија“, вели Caroline Price од одделот за човечки ресурси на SVP. „Ова ни овозможува да ја одразиме разновидноста на нашите клиенти и компании и ни помага во стремежот да работиме во инклузивна работна средина.“

Realising an Inclusive People Vision

Ги прошируваме нашите заложби...

Разновидноста и инклузијата се втемелени во нашата програма за вреднување на вработените коишто се присутни низ целиот работен циклус, од нивното вработување до пензионирањето. Преку овие заложби за разновидност и инклузија создаваме средина со поголема инклузивност во којашто секој се чувствува почитувано и вреднувано.

Дознајте повеќе околу нашата поддршка на оваа тема

EXPANDING OUR COMMITMENTS

Се стремиме да постигнеме повеќе

Во текот на нашите процеси за вработување, развивање на вештините на вработените и нивното управување се обидуваме да ги назначиме, развиеме и наградиме најдобрите работници независно од позицијата, од ученици и практиканти, до вработени на управителски позиции.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Повеќе за Canon

Разновидноста, еднаквоста и инклузијата се клучните столбови и на нашите вредности и агенда за деловна и социјална одговорност (CSR). Се стремиме да овозможиме можности за развој, учење и напредок коишто ќе ја поддржат нашата заложба за создавање научни и технолошки иновации и ќе придонесат во градењето на општество во коешто сите имаат активна улога.

Search our latest jobs

Најновите работни места што ги нудиме. Вие сте на потег

Дојдете и дознајте каде се вклопувате


Погледнете ги нашите улоги